dimarts, 4 d’octubre del 2011

2a Gimcana lingüística de l'institut!

                                      Bases de la gimcana
1.- La gimcana consisteix a respondre el màxim nombre de preguntes sobre les llengües de forma correcta.

2.- La participació serà per grups (màx. 3 persones) formats per membres d’una mateixa classe.

3.- Es faran 4 lliuraments  setmanals de 4 preguntes cadascun (total 16  preguntes), diferents per a cada nivell. Les preguntes s’aniran penjant al moodle dels alumnes de 1r a 3r d’ESO  a l'apartat  de la 2a Gimcana de les llengües de cada nivell.  Els alumnes de 4t d’ESO ho hauran de mirar al bloc de la coordinació CLIC: http://cliccompanys.blogspot.com/.

4.- Les respostes s’han de reenviar per internet abans de la data indicada. Els alumnes de 1r a 3r d’ESO  hauran de copiar el fitxer de les preguntes i reenviar-lo amb les respostes  "penjar el fitxer " a la mateixa tasca. Els alumnes de 4t d’ESO ho hauran de fer a través de l’adreça electrònica: gimcanaclic@gmail.com

5.- Les solucions de cada butlleta es penjaran al moodle i al bloc de la coordinació lingüística un cop s'hagi acabat el termini setmanal.  Enllaços:
- Adreça e-mail per a 4t ESO: gimcanaclic@gmail.com

6.- En cas d’empat es convocarà els grups que estiguin igualats per a resoldre algunes preguntes per desempatar.

6.- Durant el dinar multicultural, pel desembre, es lliuraran els premis.

7.- Per a cada nivell de l’ESO hi haurà un premi per al grup que hagi aconseguit respondre el màxim nombre de preguntes de forma correcta. El premi consistirà en un val per a cada grup a gastar en una llibreria/papereria.

8.- Podreu trobar informació a: http://www.linguamon.cat/, altres enllaços des d'aquest bloc, altres... També podeu consultar enciclopèdies, llibres...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada